Creativity Challenge

Welkom bij de nieuwe maandelijkse Creativity Challenge van Galerie de Aller Leukste! Elk kwartaal hebben we een onderwerp en we willen graag zien wat je kunt bedenken in overeenstemming met het thema van de maand.

Wat is de creativiteitsuitdaging?

Onze Creativiteit-uitdaging heeft betrekking op fotografie en staat open voor iedereen. Stuur ons uw inzendingen en wij delen uw inzendingen op de site en onze Facebook-pagina!

Hoe kan ik meedoen?

Stuur uw afbeeldingen per e-mail naar info@galeriedeallerleukste.nl vóór 31 november 2018 en we zullen uw foto op onze website plaatsen.

Najaar Project: Warmte

Als de klokken een uur teruggaan en we een extra uur slaap krijgen, hebben we de neiging om in de slaapstand te gaan. Door op een creatieve manier verder te denken, kunt u ons welzijn in deze tijd van het jaar echt helpen verbeteren. We hopen daarom dat u wordt geïnspireerd door het woord ‘warmte’ en wat het voor u betekent.

We zijn heel gelukkig dat het deze zomer bijzonder mooi is geweest, de reeks warme kleuren geeft ons een visueel feest van de schoonheid van onze natuurlijke omgeving. Onvermijdelijk als de winter nadert, worden onze oren getrakteerd op de prachtige geluiden van bladeren die onder onze voeten knarsen.

Om ervoor te zorgen dat we de schoonheid van deze late herfst / winter vastleggen, vragen we je een item te vinden dat je als inspiratie kunt gebruiken en dat een glimlach op je gezicht tovert, wat warmte of comfort geeft.

suggesties:

Om dit item in al zijn glorie te vatten, door middel van fotografie – gebruik alle media, gemengd of anderszins waarvan je denkt dat deze de kwaliteiten die je waardeert het beste weerspiegelt. Als een leidraad voor het maken van je foto, kan het een goed idee zijn om na te denken over:

structuur
Kleur
compositie
licht
Patroon
out of the box

De winnende foto wordt afgedrukt en krijgt voor 1 maand een mooie plek in de Galerie. De afdruk krijgt u cadeau.

Laat een reactie achter